Uitvaartcentrum.be - voor een waardig afscheid

Wanneer u geconfronteerd wordt met een overlijden voelt het alsof de hele wereld instort. Op zulk moment is het belangrijk dat er iemand u helpt en bijstaat met raad, maar ook met daad.

U kan uitvaartcentrum dag en nacht contacteren voor advies en bijstand. De uitvaartconsulenten van uitvaartcentrum.be staan u graag en ook geheel vrijblijvend te woord.

Op de website van uitvaartcentrum.be willen de begrafenisondernemers bij ons aangesloten, u graag informeren over de mogelijkheden zodat u en uw familie tijd kan maken om na te denken over het perfecte afscheid voor uw dierbare.
Zoals vele belangrijke momenten in een mensen leven is ook een uitvaart een moment dat je maar één keer kan regelen. Dan moet het ook gewoon juist aanvoelen.

Maak eerst kennis met uitvaartcentrum.be dankzij de knoppen hieronder. Daarna vindt u onder het menu 'uitvaart regelen' een hele databank aan mogelijkheden, ideeën en antwoorden op al uw praktische vragen.

Uiteraard is een uitvaart altijd héél persoonlijk. Wij denken niet graag in hokjes. Neem daarom ook even vrijblijvend contact op met onze uitvaartverzorgers.

Over ons
Onze werking
Historiek
Het logo