Het logo van uitvaartcentrum.be

Het logo van uitvaartcentrum.be

Sereniteit, familiewaarden en respect voor iedere wens, daar staat het logo van Uitvaartcentrum.be voor. Met ruimte voor zowel traditie als originaliteit en persoonlijkheid. In alle intimiteit verzorgen wij uitvaarten die bijblijven, die troost bieden in tijden van immens verdriet.

Bij ons valt u terug op meer dan 135 jaar ervaring van 4 families begrafenisondernemers die de handen in elkaar hebben geslagen. Samen blijven we investeren in infrastructuur en vernieuwing, zonder onze tradities en waarden uit het oog te verliezen.

Indien gewenst, staan we onze klanten ook bij met advies over praktische zaken. Van het moment dat u een dierbare verliest tot en met een mooi aandenken: wij hebben alles in huis. Het logo staat ook voor die veelzijdigheid.


Het logo is opgebouwd in 3 delen met als kernwoorden 'ondersteuning' en 'loslaten'. De donkergrijze vlakken stellen onze consulenten voor die de lichte grijze vlakken begeleiden en ondersteunen bij het afscheid nemen van hun dierbare, het gekleurde vlak.
Over ons
Onze werking
Historiek