Onze werking

Onze werking

Bij een eerste contact luisteren we naar jou en kijken we samen hoe we jouw wensen en die van je dierbare overledene kunnen uitvoeren. Als een troostende hand begeleiden we je doorheen het rouwproces.

Hoe gaan we dat doen?

Wij gaan er van uit dat jij en je familie tijd nodig hebben om te rouwen. Het verlies te verwerken. Door zoveel mogelijk uit handen te nemen, creëren we tijd die jij en je familie kan invullen met bijvoorbeeld herinneringen op te halen en terug te denken aan de mooie momenten die je samen met je dierbare mocht delen.

  • Nadat je ons een seintje hebt gegeven doen we het nodige om, zo snel als jij zelf wil, je dierbare over te brengen naar de plek waar je nog een laatste groet wil brengen. Dit kan thuis, in een hospitaal of in één van onze uitvaartcentra bij jou in de buurt.
  • Samen met jou geven we vorm aan het rouwdrukwerk en de online rouwpagina.
  • We kijken welke dag het best uitkomt om het afscheid te laten plaatsvinden.
  • We zorgen voor de aangifte op de gemeente en andere administratieve formaliteiten
  • Samen met jou geven we vorm aan het afscheid en kijken welke muziek het mooist zal klinken, maken voor jou foto- en videomontages, bespreken tot in detail hoe de aankleding zal gebeuren (bloemen, kaarsen, …)

De dag van het afscheid zorgen we ervoor dat alles netjes is geregeld en deze dag onvergetelijk is.

Je consulent zal je verwelkomen op de afscheidslocatie en stelt jouw en je familie voor aan onze assistenten en begeleiders.

Tenzij anders besproken, zal je consulent ook het afscheid voorgaan. Zo voelt het voor jou toch enigszins vertrouwd aan en wordt het afscheid écht persoonlijk.

De ceremoniemeesters van uitvaartcentrum.be zijn deskundigen in het vak met meer dan 20 jaar ervaring.

Wat denken andere klanten?

Om onze kwaliteit te garanderen en tijdig bij te kunnen sturen waar nodig, krijgen onze klanten na afloop steeds een bevraging naar hun ervaring met uitvaartcentrum.be. De algemene score op 10 geeft een mooi 9,2.

Dit komt omdat onze medewerkers zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor hun taak als uitvaartconsulent.

Voor het dagelijks bestuur en management van het bedrijf, draagt de familie Heiremans persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en gaat investeringen niet uit de weg om de nodige ondersteuning te kunnen bieden aan rouwende families.

Over ons
Historiek
Het logo