Het artikel is toegevoegd aan je Winkelmandje
Een groot man is heengegaan.

Een groot man is heengegaan.

Op 26 november 2023 heeft Titte Marschang zijn mooie leven afgesloten.

Titte was jarenlang zaakvoerder van Begrafenissen Marschang in Antwerpen en een alom bekend en geliefd persoon. Als vierde generatie van het familiebedrijf, bezorgde hij tal van Antwerpenaren een mooi en waardig afscheid.

Hoewel zijn pensioengerechtigde leeftijd, bleef hij zich inzetten voor het bedrijf. Hij begeleidde nog mee tal van uitvaarten en gaf zijn kennis graag door aan de volgende generatie. Team Heiremans zal de basiswaarden die Titte meegaf steeds hoog in het vaandel blijven dragen.

Ook als schilder/kunstenaar had Titte talent. Met enkele borstelstreken op doek wist hij mensen te ontroeren en te verbazen. Soms uit de losse pols, soms goed voorbereid met een duidelijke visie voor het eindresultaat.

Titte was een mensenmens die zich ook inzette voor tal van verenigingen. Enerzijds is hij voorzitter geweest van de lokale kamer van begrafenisondernemers van de provincie Antwerpen, maar was ook Gouverneur voor Fifty-One International, een internationale organisatie die zich inzet voor sociale rechtvaardigheid en humanitaire belangen.

Op zondag 3 december 2023 om 11 uur zal hulde gebracht worden aan Titte in het Uitvaartcentrum Schilde, Turnhoutsebaan 492. Ook biedt de familie mogelijkheid tot rouwbezoek op donderdag 30 november 2023 tussen 18.30u en 19.30u in voornoemd uitvaartcentrum.

 

Titte zal ongetwijfeld gemist worden, maar zal nooit vergeten worden.

 

Betuig hier je medeleven aan de familie of bestel bloemen voor de uitvaart.