Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

De creatie van rouwarrangementen neemt een bijzondere plaats in binnen de bloemsierkunst.
Het is een emotioneel beladen opdracht, waarbij de mate en aard van de emotie afhankelijk is van de persoon waarvan afscheid genomen wordt.
Leeftijd en verbondenheid met de overledene spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk dat de rouwarrangementen inspelen op de verwachtingen van de nabestaanden.
Het is onontbeerlijk dat arrangementen ook dit gevoel weerspiegelen. Onze Floral Designer kiest heel nauwlettend de juiste bloemen uit om kwaliteit en klasse te garanderen. De rouwstukken worden allemaal met dagverse bloemen gemaakt. Dit zorgt er voor dat de bloemen héél lang mooi en vers blijven, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Laat bloemen bezorgen

Het laten bezorgen van uitvaartbloemen bij een afscheid, is een traditie die in onze contreien enorm hard ingeburgerd is. Het geeft aan de nabestaanden een blijk van waardering voor de overledene. Men zet letterlijk de overledene in de bloemetjes.

Op deze webwinkel kan u bloemen bestellen voor een afscheid georganiseerd door uitvaartcentrum.be. Kijk op de rouwpagina's of op de herinneringswinkel om bloemen te bestellen voor jouw dierbare