uitvaartverzorging

H E I R E M A N S

Geyskens I Marschang  I  Bogaers

24/7 bereikbaar via 03 236 50 70 

Over ons

Heiremans Uitvaartverzorging biedt met zorg en aandacht begeleiding bij begrafenissen en crematies in het uitgebreide gebied rond Antwerpen. Als een familiegedreven onderneming zijn wij trots op onze vestigingen in het hart van Antwerpen, Borgerhout, Deurne, Borsbeek, Wommelgem, Schilde, Brecht, en Zoersel. Onze benadering is er een van diep respect voor alle levensbeschouwingen en persoonlijke voorkeuren in het afscheidsproces.

Bij Heiremans Uitvaartverzorging beschikken we over eigen centra die een vredige en serene omgeving bieden voor het afscheid van uw geliefde. Bovendien zijn we altijd beschikbaar, dag en nacht, elke dag van de week, voor wanneer u ons nodig heeft — of het nu is voor het regelen van een uitvaart bij een overlijden, het verkrijgen van informatie of het ontvangen van vooruitziend advies.

Ons doel is het leveren van een complete service van uitzonderlijke kwaliteit, gericht op zowel de nabestaanden als de overledene. Daarnaast bieden we ondersteuning aan degenen die het overlijden kenbaar maken, met informatie over de uitvaartplanning, advies over troost biedende geschenken of bloemarrangementen.

Ontdek meer over ons

Onze werking
Wat bij overlijden?

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis die gepaard gaat met diep verdriet en het gevoel van verlies. Tijdens deze emotionele periode is het ook noodzakelijk om een aantal praktische zaken te regelen. Heiremans uitvaartverzorging staat garant om u helder en stap voor stap door deze moeilijke tijd heen te helpen.

Van het melden van het overlijden bij de juiste instanties, het regelen van de uitvaart, tot het afhandelen van de nalatenschap; wij bieden u een helpende hand en troostende schouder. Onze missie is om u te ondersteunen bij het navigeren door de administratieve en praktische taken die komen kijken bij het verlies van een geliefde, zodat u meer ruimte heeft voor het rouwproces en het herdenken van uw dierbare.

Het is belangrijk om te weten dat u er niet alleen voor staat en dat we 24 uur per dag en 7 dagen op 7 hulp bieden om u door deze moeilijke periode heen te leiden.

Wij hopen dat deze informatie een steun kan zijn in deze zware tijd.

Ontdek hoe wij te werk gaan

Hoe wil jij herinnerd worden?
Voorafregeling

Je uitvaart vooraf bespreken kan verschillende redenen hebben. Specifieke wensen, je nabestaanden financieel ontzorgen of misschien ben je helemaal alleen? Samen met jou en eventueel belanghebbenden gaan we jouw bezorgdheden oplijsten en werken we een scenario uit.
Kom hier alles te weten

Wat na het overlijden?
Uitvaart nazorg

Bij de organisatie en het regelen van de uitvaart ontzorgen we je graag in zoveel mogelijk aspecten. Maar ook na de uitvaart laten we je niet los. We helpen je graag opweg in de wirwar van de administratie.
We helpen je graag

Een groot man is heengegaan
Afscheid van Titte Marschang

Op 26 november 2023 heeft Titte Marschang, voormalig zaakvoerder van Begrafenisonderneming F. Marschang, zijn mooie leven afgesloten. 

Lees verder

Blijf op de hoogte
Laatste nieuws

Heiremans uitvaartverzorging opent vernieuwd filiaal in Merksem.

Heiremans Uitvaartverzorging, kondigt met trots de heropening aan van hun vernieuwde filiaal aan de Lambrechtshoekenlaan 163 in Merksem.

Wordt eens peter van een graf

In Antwerpen kan een laatste rustplaats vele uitzichten hebben. Naast de meer traditionele vormen, kan er een monumentaal karakter aan gegeven worden in de vorm van bruikleen van een graf. Of wie zich wil inzetten voor de nazorg van een erkend grafmonument, kan zelfs peter worden. Maar wat houdt dat juist in?

foto www.antwerpen.be

Hoe rouw je op de werkvloer?

Het overlijden van een medewerker of collega kan een zeer moeilijke en emotionele tijd zijn voor iedereen op de werkvloer. Het is belangrijk om te begrijpen hoe u en uw collega's hiermee om kunnen gaan en de nodige stappen kunnen zetten om het rouwproces te ondersteunen.

Asbewaring: wat zijn de mogelijkheden en regels?

In dit artikel geven we een overzicht van de mogelijkheden om de as van je dierbare een plekje te geven op verschillende locaties.

Veel gestelde vragen

Op het internet vind je veel antwoorden op vragen, maar hoe filter je de juiste informatie van de foute of gedateerde informatie?

Op onze pagina 'Veel Gestelde Vragen' of Frequently Asked Questions (FAQ), geven we een juist antwoord op alle vragen.