uitvaartverzorging

H E I R E M A N S

Geyskens I Marschang  I  Bogaers

Onze werking
Wat bij overlijden?

Wanneer u geconfronteerd wordt met een overlijden voelt het alsof de hele wereld instort. Op zulk moment is het belangrijk dat er iemand u helpt en bijstaat met raad, maar ook met daad.

Vanaf het eerste contact staan wij u bij met de juiste hulp. 

Ontdek hoe wij te werk gaan

Hoe wil jij herinnerd worden?
Voorafregeling

Je uitvaart vooraf bespreken kan verschillende redenen hebben. Specifieke wensen, je nabestaanden financieel ontzorgen of misschien ben je helemaal alleen? Samen met jou en eventueel belanghebbenden gaan we jouw bezorgdheden oplijsten en werken we een scenario uit.
Kom hier alles te weten

Wat na het overlijden?
Uitvaart nazorg

Bij de organisatie en het regelen van de uitvaart ontzorgen we je graag in zoveel mogelijk aspecten. Maar ook na de uitvaart laten we je niet los. We helpen je graag opweg in de wirwar van de administratie.
We helpen je graag

Over ons

Uitvaartcentrum.be is een familiebedrijf dat al meer dan 140 jaar actief is als begrafenisonderneming, nog steeds volledig in handen van de familie Heiremans. De familie Heiremans en hun team zet zich dagelijks in om het afscheid van een dierbare mooi te maken.

De familie Heiremans en de uitvaartconsulenten van uitvaartcentrum.be zijn stuk voor stuk professionals in hun vak die met standaard geen genoegen nemen en verder gaan dan alleen maar de beste begeleiding.
Alles ter ondersteuning van de rouwende familie.

Ontdek meer over ons

Een groot man is heengegaan
Afscheid van Titte Marschang

Op 26 november 2023 heeft Titte Marschang, voormalig zaakvoerder van Begrafenisonderneming F. Marschang, zijn mooie leven afgesloten. 

Lees verder

Blijf op de hoogte
Laatste nieuws

Wordt eens peter van een graf

In Antwerpen kan een laatste rustplaats vele uitzichten hebben. Naast de meer traditionele vormen, kan er een monumentaal karakter aan gegeven worden in de vorm van bruikleen van een graf. Of wie zich wil inzetten voor de nazorg van een erkend grafmonument, kan zelfs peter worden. Maar wat houdt dat juist in?

foto www.antwerpen.be

Hoe rouw je op de werkvloer?

Het overlijden van een medewerker of collega kan een zeer moeilijke en emotionele tijd zijn voor iedereen op de werkvloer. Het is belangrijk om te begrijpen hoe u en uw collega's hiermee om kunnen gaan en de nodige stappen kunnen zetten om het rouwproces te ondersteunen.

Asbewaring: wat zijn de mogelijkheden en regels?

In dit artikel geven we een overzicht van de mogelijkheden om de as van je dierbare een plekje te geven op verschillende locaties.

Veel gestelde vragen

Op het internet vind je veel antwoorden op vragen, maar hoe filter je de juiste informatie van de foute of gedateerde informatie?

Op onze pagina 'Veel Gestelde Vragen' of Frequently Asked Questions (FAQ), geven we een juist antwoord op alle vragen.

 

Schilde legt natuurbegraafplek aan voor assen en afbreekbare urnen

Op 19 december keurt de gemeenteraad een aanpassing aan het huishoudelijk reglement voor begraafplaatsen goed. Deze aanpassing maakt het mogelijk om op de oude begraafplaats aan het Kerkplein van Schilde een natuurbegraafplek in te richten. De aanplant en inrichting van deze groene rustplek start van zodra het weer dit toelaat. De opening van de natuurbegraafplek is voorzien in het voorjaar van 2023.