Het artikel is toegevoegd aan je Winkelmandje

Al meer dan 30 jaar uw lokale begrafenisondernemer

Al meer dan 30 jaar uw lokale begrafenisondernemer

Wat in de jaren 1980 begon met een uithangbord bij de lokale bloemisterij aan de Robianostraat, werd een uitvaartkantoor in dezelfde straat en een begrip in de dorpskern van Borsbeek. Na het opfrissen van het servicepunt aan de Sint-Damiaanstraat in Wommelgem kreeg ook de vestiging in Borsbeek een volledige make-over.

Bij ons kan u rekenen op een familiebedrijf van vijf generaties met meer dan 135 jaar ervaring in het organiseren van begrafenissen en crematies.
Inmiddels is Benjamien Heiremans al dertien jaar actief in het familiebedrijf en sinds vijf jaar verantwoordelijk voor de dagelijkse werking.

Samen met een sterkt team verzekert hij de toekomst en kijkt hij erop toe dat de kwaliteitsgarantie, persoonlijke aanpak en budgetvriendelijkheid de belangrijkste pijlers van de zaak blijven.

Expertise en betrokkenheid

Onze expertise garandeert u een professionele aanpak voor een persoonlijk verhaal en een waardig afscheid. Ons team van vaste medewerkers staat dagelijks paraat om u met hart en ziel, met raad en daad en met troostende hand te begeleiden.

Ieder mens kleurt zijn of haar leven anders in. Alle overtuigingen en persoonlijke voorkeuren vinden bij ons een plek. We creëren samen met u een afscheid op maat, met fijnzinnige details. Zonder waardevolle tradities opzij te schuiven, geven wij ook een plaats aan nieuwe invullingen. Wij luisteren naar uw wensen en organiseren de uitvaart zoals u het voor ogen heeft.

In Borgerhout en Schilde staan onze eigen gebouwen, speciaal ontworpen als plek om een uitvaart vorm te geven. We voorzien alle aspecten van het vaar-wel, rustgevende uitvaartaula's, zalen voor koffietafels of afscheidsrecepties en mijmertuinen om zelfs een begrafenis te organiseren in open lucht.
Daarbuiten bieden wij u een hele waaier aan afscheidslocaties zoals kerken, feestzalen of crematoria.
Of waarom het afscheid niet organiseren in u weigen tuin of in de sportclub waar uw dierbare actief was?
Bel ons 24 op 24, 7 dagen op 7 03 236 50 70

Uitvaart op maat


Ieder mens is uniek, dus ook elk afscheid. Zo bekijken we samen met u de verschillende aspecten die aan bod komen bij de uitvaart van uw dierbare.

We gaan kijken naar het juiste rouwdrukwerk. Wenst u een klassieke rouwbrief, een moderne uitnodiging of iets volledig op maat afgewerkt? Geen enkel probleem. We zorgen er voor en leveren desgewenst aan huis in Borsbeek.

We gaan met u opzoek naar de geschikte uitvaartlocatie in de regio Borsbeek of elders. Alle mogelijkheden komen aan bod. Uw parochiekerk, Feestzaal, onze eigen aula's, of waarom niet bij u thuis?

We houden rekening met werkelijk alles. Wenst u meer intieme sfeer of verwacht u veel genodigden? Kwalitatieve muziekinstallaties, geclimatiseerde ruimten, beeld- en videoweergave, ... tot de juiste stoel.

We leggen de eerste contacten met priester of parochieteam, zaal of cateraar en volgen héél nauwkeurig de volledige organisatie op maar geven u ook de gewenste ruimte om zelf dingen in handen te nemen.

De koffietafel of afscheidsreceptie

Om een sferige koffietafel of afscheidsreceptie te organiseren kunnen we onze eigen zale ter berschikking stellen. Of het nu gaat om een klassieke koffietafel, een warme maaltijd of receptie met hapjes en belegde broodjes of zelfs met oesters en champagne.

Bij de locatiekeuze voor de koffietafel houden we ook rekening met alle aspecten. De praktische ligging in en rond Borsbeek, begraafplaats of de uitvaartlocatie, de capaciteit en het aanbod.

Je uitvaart vooraf regelen

het gebeurd vaker omdat het taboe rond uitvaart en de dood veel minder speelt dan vroeger. Je uitvaart vooraf regelen is geen overbodige luxe. Zo kan je rustig de tijd nemen om de juiste partner of begrafenisondernemer te kiezen, maar bespaar je ook je nabestaanden een hoop zorgen.

Onze adviseur of uitvaartconsulent komt bij je langs thuis in Borsbeek of elders of bij een tasje koffie in één van onze kantoren overlopen we alle mogelijkheden en je wensen.

Desgewenst zetten we voor jou alles op papier en bekijken we financieringsmogelijkheden.

Uitvaartcentrum.be is niet enkel werkzaam in Borsbeek


Wist je dat uitvaartcentrum.be niet enkel werkzaam is in Borsbeek? Door onze lokale verankering in verschillende Antwerpse districten en randgemeenten, kunnen we onze service efficient inzetten.

Zo hebben we uitvaartkantoren in Borgerhout, Schilde, Antwerpen, Deurne, Borsbeek, Wommelgem, Merksem, Halle, Zoersel, Sint-Job-in-'t-Goor en bereiden we onze service uit naar Berchem, Brasschaat, Wilrijk, Mortsel, Ranst, Wijnegem, Zandhoven, Malle, Brecht, Schoten, 's Gravenwezel en Luchtbal.