Wij zijn er voor u
De uitvaartverzorgers

Uitvaartcentrum.be is een familiebedrijf in begrafenissen, crematies en uitvaartverzorging. De dagelijkse leiding van de vijfde generatie van de familie Heiremans en een team van gemotiveerde uitvaartconsulenten zorgt voor een gedetaillerde uiterst persoonlijke aanpak.
We blijven onder de gekende familienamen werken om het familaal karakter te bewaken. Bij een overlijden is het enorm belangrijk dat je geen nummer bent maar dat je een band kan scheppen met de persoon die je begeleid op de moeilijkste moment van het leven. Het afscheid nemen van je dierbare.

Telefonisch en via de elektronische weg zijn we 24 op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. We komen naar jou of we ontvangen jou en je familie om de uitvaart van je dierbare te regelen. In onze uitvaartcentra die zijn ingericht met het oog op rust en vertrouwen, wordt u in huiselijke sfeer geholpen door professionelen die het menselijke aspect hoog in het vaandel dragen.

Onze uitvaartcentra

Onze visie van een uitvaartcentrum is een gebouw dat alle facetten van afscheid nemen onder een dak vervat.
Deze gebouwen zijn voorzien van aula, rouwkamers en mortuarium, zalen voor koffietafels, ontvangstsalons. Kortom, over alles beschikken voor de organisatie van een waardig afscheid met begrafenis of crematie.

Onze uitvaartcentra huisvesten de kantoren van de aangesloten begrafenisondernemers. Deze uitvaartondernemers dragen telkens kwaliteit en persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel en zijn drager van ons logo als keurmerk.

Neem snel een kijkje en ontdek onze uitvaartcentra.

Andere contactgegevens

Facturatie en boekhouding
Sofie staat tot uw dienst
Boekhouding en Facturatie
032354021
Zaakvoerder
0498379136
Benjamien Heiremans en Sofie Holemans staan in voor de dagelijkse leiding. Voor belangrijke zaken, kan je rechtsreeks met hen contact opnemen.
Bloemen
032354021
Voor het bestellen van bloemen verwijzen we je graag door naar de rouwpagina van de overledene. Heb je toch vragen omtrent je bestelling, contacteer je uitvaartcentrum of stuur een e-mail.