Uitvaartcentrum.be: jouw partner in het rouwproces

Uitvaartcentrum.be: jouw partner in het rouwproces

Een overlijden in de familie is altijd een emotionele gebeurtenis. De dood van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een mens. Het verwerken van het verdriet is dan ook een proces dat tijd nodig heeft. Bij uitvaartcentrum.be begrijpen we dit als geen ander en willen we je graag bijstaan in deze moeilijke periode.

Bij een eerste contact luisteren we naar jou en kijken we samen hoe we jouw wensen en die van je dierbare overledene kunnen uitvoeren. Als een troostende hand begeleiden we je doorheen het rouwproces. Wij nemen zoveel mogelijk uit handen, zodat jij en je familie tijd kunnen besteden aan het rouwproces en het terugdenken aan de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.

Een persoonlijke aanpak

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren bij elke uitvaart die we verzorgen. We gaan samen met jou op zoek naar de beste manier om afscheid te nemen van je dierbare. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en die van de overledene. Zo zorgen we voor een afscheid dat helemaal bij jullie past.

Bij uitvaartcentrum.be kan je terecht voor het regelen van de uitvaart van A tot Z. Wij zorgen voor het overbrengen van je dierbare naar de plek waar je nog een laatste groet wil brengen. Dit kan thuis, in een hospitaal of in één van onze uitvaartcentra bij jou in de buurt. Samen met jou geven we vorm aan het rouwdrukwerk en de online rouwpagina. We kijken welke dag het best uitkomt om het afscheid te laten plaatsvinden en zorgen voor de aangifte op de gemeente en andere administratieve formaliteiten.

Een afscheid dat bij jullie past

Samen met jou geven we vorm aan het afscheid en kijken we welke muziek het mooist zal klinken. We maken voor jou foto- en videomontages en bespreken tot in detail hoe de aankleding zal gebeuren (bloemen, kaarsen, enz.). De dag van het afscheid zorgen we ervoor dat alles netjes is geregeld en deze dag onvergetelijk is.

Je consulent zal je verwelkomen op de afscheidslocatie en stelt jou en je familie voor aan onze assistenten en begeleiders. Tenzij anders besproken, zal je consulent ook het afscheid voorgaan. Zo voelt het voor jou toch enigszins vertrouwd aan en wordt het afscheid écht persoonlijk. De ceremoniemeesters van uitvaartcentrum.be zijn deskundigen in het vak met meer dan 20 jaar ervaring.

Een afscheid dat bij jullie past

Wat denken andere klanten?

Om onze kwaliteit te meten, werken we samen met Trustpilot. 's Werelds meest betrouwbare systeem als het gaat om het verzamelene van klanten ervaringen. Goede ervaringen, maar ook minder goede ervaringen kunnen mensen hier kwijt. Zonder er doekjes om te winden. Want voor u als klant is het belangrijk te weten hoe we werken en waar we voor staan, maar zeker wat u kan verwachten.

Dit komt omdat onze medewerkers zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor hun taak als uitvaartconsulent.

Voor het dagelijks bestuur en management van het bedrijf, draagt de familie Heiremans persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en gaat investeringen niet uit de weg om de nodige ondersteuning te kunnen bieden aan rouwende families.

Over ons
Historiek