De uitvaartlocatie

Heel belangrijk in het personaliseren van het afscheid, is de afscheidslocatie.Of het nu gaat om de parochiekerk, crematorium, private afscheidsaula's of de feestzaal waar het huwelijk van de dierbare plaatsvond? Iedere locatie heeft een betekenis.
Ons aanbod is werkelijk onuitputtelijk.

Onze uitvaartcentra

Onze uitvaartcentra

Het Antwerps Uitvaartcentrum en het Uitvaartcentrum Schilde zijn onze eigen gebouwen. Veelzijdige locaties ontworpen om afscheid te nemen. Met een verscheidenheid aan grote en kleine aula's, binnen of in openlucht, zalen voor koffietafels, recepties, buffetten e.d.

Neem zeker een kijkje verder op onze website bij de rubriek Uitvaartcentrum.
Uw parochiekerk

Uw parochiekerk

Een afscheid in uw parochiekerk wordt omkaderd door onze ceremoniële begeleiding. Statig met persoonlijke toetsen, oog voor detail en respect voor traditie. Zo kan je een kerkelijke uitvaart door ons begeleid het best omschrijven.

Wij organiseren, ondersteunen en begeleiden u met de beste zorgen. Onze ceremoniemeesters zijn meesters in hun vak, onze medewerkers nauwkeurig opgeleid.
Een uitvaart kan ook georganiseerd worden op een vertrouwde locatie. Denk hierbij aan de sportclub, hobbylokalen of bij je thuis.

Wij zorgen voor de aankleding, begeleiding en volledige organisatie om je gekozen locatie om te toveren in een afscheidslocatie.

Wat bij overlijden?
Verzorging
Rouwbezoek
Rouwdrukwerk
De Koffietafel
Voorafregeling
Uitvaartverzekering