Hoe wil jij herinnerd worden?

Heb je een uitvaartverzekering maar twijfel je over het budget?
Ben je ongerust dat jouw specifieke wensen niet worden nagekomen?

Geef je nabestaanden en jezelf een gerust gevoel en bespreek je uitvaart vooraf.
We geven je een realistische kijk op de mogelijkheden én het financiële plaatje.
Ontzorg je nabestaanden

Ontzorg je nabestaanden

Met de uitvaart voorafregeling van uitvaartcentrum.be ontzorg je jezelf maar ook je nabestaanden. Alles kan tot in detail besproken worden. De manier van opbaring, je afscheidslocatie, vormgeving van het drukwerk, muziek, ...

Maar het belangrijkste is, je hebt zelf de touwtjes in handen. Je gaat zover in detail als je zelf maar wil. Enkel je wensen registreren of meteen ook een voorschot betalen op je uitvaart?
Het kan allemaal.
Zolang je zelf maar een goed gevoel hebt.

Hoe gaan we tewerk?

Eerst voeren we een kennismakend gesprek bij een tasje koffie. Als jij rustig je verhaal hebt kunnen doen, gaan we alle opties mooi overlopen.
We maken samen met jou een overzicht en bekijken alle pro's en contra's. Desgewenst geven we je nog wat interessante lectuur mee naar huis, zodat je in een rustige omgeving alles nog eens kan nalezen.

Wanneer jij er klaar voor bent, leggen we de puzzel samen met jou in elkaar. We maken een digitaal dossier op dat jij op elk moment kan aanpassen, aanvullen en bijsturen.

Wil je een uitvaartcontract zodat je jouw wensen kan laten registreren en koppelen aan je 'laatste wilsbeschikking' op de gemeente? Dan maken we samen alle documenten klaar.

Interesse?


Neem contact met ons op. We maken een afspraak
in een servicepunt bij jou in de buurt of komen thuis met al onze informatie.

03 235 40 21