Uitvaartcentrum
Antwerps Uitvaartcentrum

Achter de gevel van de Te Boelaarlei 100 in Borgerhout bij Antwerpen schuilt het Antwerps Uitvaartcentrum. Een gebouw dat speciaal ontworpen is om afscheid te nemen. Hier vindt u alles op één en dezelfde locatie. Alle faciliteiten die u verwacht in een hedendaags uitvaartcentrum. U wordt ontvangen in een huiselijke sfeer om u te omarmen met onze zorgen.

Het afscheid

Het afscheid

Het Antwerps Uitvaartcentrum beschikt over 3 aula's en een openlucht aula in onze mijmertuin.

  • De benedenaula kijkt uit over de waterpartijen naar de mijmertuin. Vlot toegankelijk biedt deze aula plaats aan 10 tot 100 personen.
  • Voor iets grotere gezelschappen, kan men beschikken over de grotere zaal op de eerste verdieping.
  • Voor kleine gezelschappen, tot 40 personen, kan u beschikken over de intieme aula.
  • De buitenaula of openlucht aula leent zich perfect voor een afscheid in openlucht bij mooi weer. Door de audio door te trekken naar de tuin, kan men genieten van de prachtige muziek die het afscheid uniek maakt.
De koffietafel

De koffietafel

Met 2 zalen voor koffietafels, bieden we plaats aan 25 tot 200 personen voor een sfeervolle koffietafel, rouwmaaltijd, afscheidsreceptie of beter gezegd, een samenzijn waar u zich goed bij voelt.

De Rouwkames

De Rouwkames

Onze 3 rouwkamers geven de familie de mogelijkheid om in alle intimiteit en sereniteit afscheid te nemen van hun dierbare. De kamers kunnen ingericht worden met persoonlijke fotokaders of kunstwerken en bieden de mogelijkheid om muziek naar keuze af te spelen bij het rouwbezoek.

Stuur ons een bericht
Contacteer
Antwerps Uitvaartcentrum