Uitvaartcentrum
Bogaers

Begrafenissen Bogaers is een begrip in de Antwerpse Binnenstad als het gaat om uitvaartverzorging. Deze begrafenisondernemer heeft twee uitvaartkantoren op het Antwerpse Zuid.

Uitvaartkantoor Antwerpen Stad

Uitvaartkantoor Antwerpen Stad

In de Antwerpse binnenstad is uitvaartkantoor Begrafenissen Bogaers een begrip. Reeds generaties lang zorgt de familie Bogaers voor de laatste reis van de Sinjoren.
Begrafenisondernemer Bogaers heeft het voorrecht om een afscheid mooi vorm te geven.
Of het nu gaat om een statige begrafenis in de prachtige kathedraal of één van de andere monumentale kerken die de stad rijk is, of een intiem afscheid in een idyllisch kader zoals de kapel van het Elzenveld of Centrum Amuz in de Kammenstraat. Uitvaartverzorging Bogaers gaat met u op zoek naar een passend afscheid, volgens uw budget.

1910: Het ontstaan

Begrafenissen J. Bogaers zag het daglicht in 1910. Onder de naam 'Huis Van Vertrouwen' op de Amerikalei in Antwerpen.

Een uitvaartkantoor waar mensen werden ontvangen in tijden van verdriet. De familie Bogaers deed al het mogelijke om een afscheid zo stijlvol mogelijk uit te voeren.

1962: De uitbreiding

In de jaren '60 was het duidelijk dat de firma Bogaers 'Huis van Vertrouwen' een gevestigde waarde werd in de Antwerpse binnenstad. Om de familie nog meer service te bieden, verhuisde het huis van vertrouwen van de Amerikalei naar de Kasteelstraat.
Er werd een winkel geopend waar niet alleen rouwenden de uitvaart kwamen regelen maar ook bloemen konden kopen.

1969: De nieuwe generatie

Eind de jaren '60 kwam de nieuwe generatie binnen de familie aan zet. Jef Bogaers opende een tweede filiaal in de binnenstad. De Kasteelpleinstraat zou vanaf dan fungeren als kantoor en winkel. Meer centraal gelegen aan het oude Justitiepaleis op het prestigieuze Antwerpse Zuid.

2008: De make-over

De bakermat waar de firma Bogaers reeds 50 jaar actief is, ondergaat een metamorfose. De winkel in de Kasteelstraat werd volledig heropgebouwd en aangepast aan de hedendaagse noden. Ook de manier van afscheid nemen verandert, dus mag de manier van presentatie ook mee veranderen.

2016: Nieuwe look, klaar voor de toekomst

In 2016 treed de firma Bogaers toe tot uitvaartcentrum.be. Met de verhuis naar een modern pand in de Kasteelpleinstraat, een frisse toegankelijke huisstiijl en een uitbreiding van de dienstverlening is het bedrijf van de familie Bogaers klaar voor de toekomst.

Stuur ons een bericht
Contacteer
Bogaers