Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen

Wil je bloemen laten afgeven op een uitvaart als blijk van medeleven?
De creatie van rouwarrangementen neemt een bijzondere plaats in binnen de bloemsierkunst.
Het is een emotioneel beladen opdracht, waarbij de mate en aard van de emotie afhankelijk is van de persoon waarvan afscheid genomen wordt.
Leeftijd en verbondenheid met de overledene spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk dat de rouwarrangementen inspelen op de verwachtingen van de nabestaanden.

Het laten bezorgen van uitvaartbloemen bij een afscheid, is een traditie die in onze contreien enorm hard ingeburgerd is. Het geeft aan de nabestaanden een blijk van waardering voor de overledene. Men zet letterlijk de overledene in de bloemetjes.

Daarom is het onontbeerlijk dat arrangementen ook dit gevoel weerspiegelen. Onze Floral Designer kiest heel nauwlettend de juiste bloemen uit om kwaliteit en klasse te garanderen. De rouwstukken worden allemaal met dagverse bloemen gemaakt. Dit zorgt er voor dat de bloemen héél lang mooi en vers blijven, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Op deze webwinkel kan u bloemen bestellen voor een afscheid georganiseerd door uitvaartcentrum.be. Kijk hieronder voor welke overledene u nog kan bestellen of kijk op de rouwpagina's.

Onze categorieen

Urnen
Herinneringssieraden