Mijn Uitvaartwens – Geef uw afscheid vorm

Een uitvaart is een emotionele en persoonlijke gebeurtenis. Het is daarom belangrijk om zelf mee te beslissen over uw eigen afscheid. 

Met Mijn Uitvaartwens kunt u uw uitvaart op voorhand vormgeven en uw wensen vastleggen. Zo zorgt u voor gemoedsrust voor uzelf en uw dierbaren.

Waarom kiezen voor Mijn Uitvaartwens?

Met Mijn Uitvaartwens kunt u zelf de regie nemen over uw eigen uitvaart. 

U kunt uw wensen op voorhand vastleggen en daarmee uw nabestaanden ontzorgen in een emotionele periode. Door uw wensen te bespreken met uw dierbaren, kunt u hen geruststellen en uw afscheid persoonlijker maken. Bovendien voorkomt u hiermee eventuele discussies of misverstanden over uw uitvaart.

Hoe werkt Mijn Uitvaartwens?

Mijn Uitvaartwens is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk online platform waarmee u stap voor stap uw uitvaart kunt samenstellen. 

U kiest de elementen die voor u belangrijk zijn, zoals de locatie van de uitvaart, het type ceremonie en de muziek die u wilt laten horen. U kunt ook uw persoonlijke boodschappen en voorkeuren toevoegen. Na het invullen van uw wensen ontvangt u een overzichtelijke samenvatting die u kunt afdrukken en delen met uw nabestaanden.

Heb je het niet zo voor het online gedoe?

Je houdt niet van online en digitaal? Geen enkel probleem. Contacteer je dichtstbijzijnde uitvaartcentrum en vraag een afspraak met de voorzorg consulent. Van het formulier hebben we ook een handig boekje gemaakt dat je kan invullen, aanvullen of aanpassen. 

We komen graag naar je toe om de mogelijkheden te overlopen.

Ook deze gesprekken zijn, in tegenstelling tot andere uitvaartcentra, volledig vrijblijvend én gratis. Onze enige bezorgdheid is dat jij de juiste keuzes maakt.

Maak nu uw eigen uitvaartwensen kenbaar

Start vandaag nog met het invullen van uw persoonlijke uitvaartwensen op Mijn Uitvaartwens. Het kost niets en u kunt uw wensen op elk moment aanpassen of updaten. Zo zorgt u ervoor dat uw afscheid verloopt zoals u dat wenst.

Heeft u nog vragen?

Wenst u misschien uw uitvaart al te regelen?