De exclusieve uitvaart

De exclusieve uitvaart

Bij uitvaartcentrum.be is elke uitvaart een exclusieve uitvaart. Wij zorgen dat alles rondom de begrafenis of crematie perfect geregeld is. Maatwerk is hierbij vanzelfsprekend voor onze uitvaartconsulenten. Zij dragen door intensieve begeleiding, kennis, ervaring en flexibiliteit bij aan een persoonlijk, mooi en betekenisvol afscheid.
Soms echter vraagt een uitvaart om net dat ietsje meer maatwerk omdat er bijvoorbeeld buitengewoon veel genodigden en belangstellenden op de begrafenis of crematie worden verwacht. Of er is sprake van mediabelangstelling. In deze gevallen staat ons team tot uw beschikking.
Uitvaartcentrum.be heeft door de jaren heen veel speciale uitvaartwensen en verzoeken verwezenlijkt. Enkele voorbeelden zijn een uitvaart in een circustent, uitvaarten in een voetbalstadion, een uitvaart op héél speciale locaties.

Exclusiviteit kan ieder aspect van de uitvaart betreffen.

  • Uitvaartplechtigheid in eigen tuin of op een andere bijzondere locatie
  • Luxe rouwkaarten
  • Exclusieve rouwadvertentie op prominente plaats in iedere gewenste krant
  • Toepassen van thanatopraxie, uitgebreide verzorging
  • Opbaren thuis
  • Speciaal vervoer op de dag van de uitvaart
  • Regelen van live muziek door professionele musici
  • Hoogstaande catering
  • Bijzondere bloemstukken


Het is bijna onmogelijk om iedere wens, welke ooit door uitvaartcentrum.be is vervuld, hier te noemen. Van eenvoudige wensen zoals het loslaten van witte duiven en oplaten van ballonnen, tot het realiseren van een plechtigheid in een schouwburg met medewerking van meerdere orkesten.

‘alles is mogelijk, mits men de wet niet overschrijdt’

Dit is het uitgangspunt van uitvaartcentrum.be. Een exclusieve uitvaart vraagt om ruime ervaring, intensieve voorbereiding, goed overleg en een gedegen planning. Onze uitvaartconsulenten zijn op deze taak berekend. Nadat wij uw wensen samen met u goed in kaart hebben gebracht, ontvangt u een duidelijke offerte. Zo weet u op voorhand welke kosten uw wensen met zich meebrengen. Op deze manier kunt u weloverwogen beslissingen nemen en komt u ook bij een luxe en/of exclusieve uitvaart na afloop niet voor onaangename verrassingen te staan.
Heeft u specifieke wensen voor een uitvaart? Wij helpen u graag.
Elke uitvaart is uniek. Vraag daarom bij ons, geheel vrijblijvend, een offerte op maat aan. Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Bij een tasje koffie overlopen we alle mogelijkheden en toetsen we deze aan uw wensen. Hetzelfde moment nog krijgt u uw gedetailleerde offerte.