Livestreaming uitvaart

uitvaartcentrum.be staat bekend als innovatieve speler in de uitvaartsector. Sinds begin jaren 1980 blijft het bedrijf opzoek naar vernieuwende manieren om afscheid te nemen, zonder afbreuk te doen aan tradities en plaatselijke gewoonten.

Heel bedachtzaam worden trends opgevolgd en getest, alvorens deze uit te rollen naar het grote publiek. Je kan iets vernieuwend op de markt brengen, maar in een gevoelige sector als de uitvaartsector, kan je niet over één nacht ijs gaan.

Met de invoering van de Corona-maatregel hebben we onze studie naar livestreaming in een hogere versnelling gezet. De nodige camera's werden getest en ook de bandbreedte van het internet werd aangepast.

De setting werd uitvoerig getest en door de eerste families goed bevonden.

Als uitvaartbedrijf met een hart voor de mensen, vinden we het vanzelfsprekend dat we tijdens deze moeilijke periode livestreaming gratis aanbieden. Onze aula's in Schilde en Borgerhout zijn voorzien van de juiste infrastructuur om dit in hoge kwaliteit te verwezenlijken.
De livestream kan geheel privé aangeboden worden of geïmplementeerd worden in de rouwpagina zodat het publiek kan meekijken.
Nadien krijg de familie een opname in hoge resolutie.

Uitvaart livestream in de kerk.

Ook de uitvaart in de kerk of een andere afscheidslocatie krijgt een bredere dimentie met livestream. Mits een meerprijs, bieden we ook deze optie aan. Ook kunnen we hier regelen dat er 2-wegs streaming wordt opgezet. Alsof de mensen thuis ook aanwezig zijn op het afscheid.

Op deze manier kunnen we er toch voor zorgen dat iedereen nog steeds waardig afscheid kan nemen.
Delen