Welkom, wij zijn er voor u.

Welkom, wij zijn er voor u.

Wanneer de grond wegzakt onder uw voeten, staan wij er om u op te vangen. Bij ons valt u terug op een familiebedrijf van vijf generaties en meer dan 135 jaar ervaring. Onze expertise in waardig afscheid garandeert een professionele aanpak en een persoonlijk verhaal.
Ieder mens kleurt zijn leven anders in.
Alle geloofsovertuigingen en persoonlijke voorkeuren vinden bij ons een plek. Samen met u creëren we een afscheid op maat, met fijnzinnige details.

Zonder waardevolle tradities opzij te schuiven, geven we ook plaats aan nieuwe invullingen. Wil je een volledig gepersonaliseerde uitvaart met beelden, livemuziek en mooie details? Wil je een sobere begrafenis of een crematie met een ecologische toets zoals een biologisch afbreekbare urn? Of wil je het leven vieren op een manier dat iedereen voor altijd terugdenkt aan jouw dierbare?
Ons vakmanschap en ervaring zorgt ervoor dat alles tot in de kleinste puntjes wordt geregeld.

Ook na de uitvaart laten we je niet los. We verlenen advies over juridische en praktische zaken waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht.

Voor wie daar nood aan heeft, reiken we suggesties aan die kunnen helpen met het verlies te plaatsen. Denk maar aan een goed gesprek, een luisterend oor, een schouder om op uit te huilen.

... vernieuwend,
met respect voor traditie.

Onze werking
Historiek
Het logo