Het artikel is toegevoegd aan je Winkelmandje

Uitvaartcentrum Berchem

Ook als inwoner van Berchem kan u terugvallen op onze jarenlange ervaring als het gaat om het regelen van een waardig afscheid voor uw dierbare.

We komen graag aan huis om te luisteren naar uw wensen.
We gaan niet alleen samen met u kijken naar de uitvaartlocatie waar u het beste gevoel bij heeft. We gaan een stapje verder. Zo gaan we samen met u kijken naar de opbaar mogelijkheden (thuis of in een mortuarium). De consulent die met u de uitvaart van A tot Z regelt, is ook de moderator tijdens het afscheid. Dit zal kosten besparen en u hoeft niet telkens weer uw verhaal te doen.

Fijnzinnige details komen gedurende alle gesprekken aan bod en worden subtiel verwerkt in een uiterst persoonlijk afscheid.

Ook zorgen we voor het rouwdrukwerk, de koffietafel of catering, de muziek, fotomontages, de begraafplaats, het rouwvervoer, fotoreportages, bloemen, ...


Uitvaartcentrum met ervaring

Uitvaartcentrum.be heeft jarenlange ervaring (sinds 1880) en is gespecialiseerd om net dat afscheid te creëren dat je dierbare verdient. Waardig in alle opzichten. Met oog voor budget en wensen gaan we heel zorgvuldig tewerk.

Nazorg

Ook na de uitvaart staan we voor jou klaar met advies, opvang voor rouwverwerking en begeleiding in de administratie.
Bel Snel 03 235 40 21

Uitvaart op maat


Ieder mens is uniek, dus ook elk afscheid. Zo bekijken we samen met u de verschillende aspecten die aan bod komen bij de uitvaart van uw dierbare.

We gaan kijken naar het juiste rouwdrukwerk. Wenst u een klassieke rouwbrief, een moderne uitnodiging of iets volledig op maat afgewerkt? Geen enkel probleem. We zorgen er voor en leveren desgewenst aan huis in Berchem.

We gaan met u opzoek naar de geschikte uitvaartlocatie in de regio Berchem of elders. Alle mogelijkheden komen aan bod. Uw parochiekerk, onze eigen aula's of waarom niet bij u thuis?

We houden rekening met werkelijk alles. Wenst u meer intieme sfeer of verwacht u veel genodigden? Kwalitatieve muziekinstallaties, geclimatiseerde ruimten, beeld- en videoweergave, ... tot de juiste stoel.

We leggen de eerste contacten met priester of parochieteam, zaal of cateraar en volgen héél nauwkeurig de volledige organisatie op maar geven u ook de gewenste ruimte om zelf dingen in handen te nemen.

De koffietafel of afscheidsreceptie

Om een sferige koffietafel of afscheidsreceptie te organiseren kunnen we onze eigen zale ter berschikking stellen. Of het nu gaat om een klassieke koffietafel, een warme maaltijd of receptie met hapjes en belegde broodjes of zelfs met oesters en champagne.

Bij de locatiekeuze voor de koffietafel houden we ook rekening met alle aspecten. De praktische ligging in en rond Berchem, begraafplaats of de uitvaartlocatie, de capaciteit en het aanbod.

Je uitvaart vooraf regelen

het gebeurd vaker omdat het taboe rond uitvaart en de dood veel minder speelt dan vroeger. Je uitvaart vooraf regelen is geen overbodige luxe. Zo kan je rustig de tijd nemen om de juiste partner of begrafenisondernemer te kiezen, maar bespaar je ook je nabestaanden een hoop zorgen.

Onze adviseur of uitvaartconsulent komt bij je langs thuis in Berchem of elders of bij een tasje koffie in één van onze kantoren overlopen we alle mogelijkheden en je wensen.

Desgewenst zetten we voor jou alles op papier en bekijken we financieringsmogelijkheden.

Uitvaartcentrum.be is niet enkel werkzaam in Brasschaat


Wist je dat uitvaartcentrum.be niet enkel werkzaam is in Brasschaat? Door onze lokale verankering in verschillende Antwerpse districten en randgemeenten, kunnen we onze service efficient inzetten.

Zo hebben we uitvaartkantoren in Borgerhout, Schilde, Antwerpen, Deurne, Borsbeek, Wommelgem, Merksem, Halle, Zoersel, Sint-Job-in-'t-Goor en bereiden we onze service uit naar Berchem, Brasschaat, Wilrijk, Mortsel, Ranst, Wijnegem, Zandhoven, Malle, Brecht, Schoten, 's Gravenwezel en Luchtbal.